Gents Milieu Front

Gents MilieuFront (GMF) is een regionale milieuvereniging uit Gent die via positieve acties het leefmilieu en duurzame mobiliteit een duwtje in de rug wil geven. In 1997 startte GMF als een lokale vereniging die al snel uitbreidde naar een regionale vereniging. GMF is actief in een kerngebied dat bestaat uit Groot Gent, Destelbergen, Merelbeke en Evergem. Met MilieuAdviesWinkel, het servicepunt duurzaam bouwen en renoveren van GMF, zijn we actief in heel Oost-Vlaanderen.

Met GMF streven wij een duurzame samenleving na, die rekening houdt met de huidige behoeften zonder die van de toekomstige generaties in de weg te staan. Om dit te bereiken richt GMF zich in de eerste plaats tot de lokale overheden, de inwoners en het bedrijfsleven uit de regio.

GMF als vereniging wordt gedragen door leden en vrijwilligers. Al onze leden krijgen driemaandelijks ons tijdschrift FrontaalLees meer over onze missie en over onze bestuurs- en secretariaatsploeg.  We hebben ook een stukje droge en minder droge historiek – al dan niet met beeld – voor jou.